Met aandacht voor de klant hét verschil maken

Raghad Almalouhi aan het werk in haar studioAls 11 jarig meisje was Raghad Almalouhi al gefascineerd door gelakte nagels. Ze las graag en net als zoveel kinderen bewoog ze daarbij met haar wijsvinger onder de letters. Dat was veel makkelijker lezen. Maar het lezen vond ze nóg fijner als ze haar nagel met viltstift een kleurtje had gegeven. Want zo’n ongekleurde nagel vond ze maar niks.

Haar passie voor het lakken van nagels kreeg een paar jaar later een vervolg toen ze als 15-jarige de nagels van anderen begon te lakken. Eerst haar zussen en moeder en later volgden vele anderen. Raghad straalt helemaal als ze weer terugdenkt aan die tijd. Haar passie verdween naar de achtergrond, ze ging Engels studeren en aan de slag als docent. Vijf jaar geleden veranderde haar leven compleet toen ze uit Syrië vluchtte en ze naar Nederland kwam. “Ik houd er niet van om stil te blijven zitten”, vertelt ze. “Werken als docent ging niet meer en daarom moest ik op zoek naar iets nieuws. Weet je wel dat je op Instagram alleen maar nagelstylistes volgt, zei een van mijn zussen. Dat heeft me op het idee gebracht om professioneel nagelstyliste te worden.” Uiteindelijk heeft ze haar passie gevolgd en de nodige certificaten behaald. Ze ging aan de slag als zelfstandig nagelstyliste.

 

“In mijn nagelstudio creëer ik een huiselijke sfeer, wat door klanten als erg fijn wordt ervaren.”

Raghad Almalouhi voor haar studioWonen en werken op één plek

Eerst huurde ze een werkruimte bij Dennemarken. Maar door een verandering in haar thuissituatie werd het voor haar steeds moeilijker om rond te komen. Bij Wonen Zuid kon ze een woon-werkwoning huren aan de Lunastraat. “Het huren van een woon- en werkruimte in één is ideaal. Ik hoef geen oppas te regelen als ik moet werken en ik kan mijn klanten veel flexibeler plannen. Doordat de woning twee aparte ingangen heeft, zijn werk en privé helemaal gescheiden. Klanten hoeven niet door of langs privé ruimtes en mijn twee kinderen kunnen gewoon hun gang gaan als ik aan het werk ben.”

Een fijne wijk

“Ik ben blij dat ik deze ruimte kon huren. Ik wilde heel graag in de wijk blijven wonen. Het winkelcentrum, de huisarts, de school van de kinderen; alles is dichtbij. Ik vind het belangrijk dat de kinderen in een rustige omgeving kunnen opgroeien en dat kan hier uitstekend. Doordat de hele woning compleet gerenoveerd is, voelt het bovendien alsof we in een nieuwbouwwoning wonen.”

Persoonlijk contact

Het werken als nagelstyliste bevalt Raghad erg goed. Het persoonlijk contact met haar klanten vindt ze erg prettig. “In mijn nagelstudio creëer ik een huiselijke sfeer, wat door klanten als erg fijn wordt ervaren. In andere nagelstudio’s zitten meerdere personen in één ruimte, vaak op een kluitje. Dat voelt voor veel mensen afstandelijker. Hier is het vertrouwd. Bovendien parkeer je hier gratis voor de deur!”

Professionele materialen

Raghad neemt ruim de tijd voor haar klanten. Ook kiest ze ervoor om professionele materialen te gebruiken: “Deze producten bevatten veel kleurpigmenten en blijven lang zitten. De glans is dan stukken beter. Ik werk daarom met de producten van OPI.” Door een professionele aanpak en aandacht voor de klant, maakt Raghad van Lunanails hét verschil.

Raghad Almalouhi aan het werk in haar studioAfspraak maken?

Wilt u een keer uw nagels laten stylen door Raghad van Lunanails? U bent van harte welkom. U kunt telefonisch een afspraak maken, telefoonnummer 06 41113412. Of kijk op Facebook op de pagina van Lunanails voor meer informatie. Het e-mailadres van Lunanails is info@lunanails.nl.


Interesse?

Heeft u net als Raghad Almalouhi interesse in een woon-werkwoning of wilt u graag meer informatie hierover? Neemt u dan contact op met Philo Weekers van Wonen Zuid via p.weekers@wonen-zuid.nl of via 088 665 36 53. Eén van de voorwaarden om voor een woon-werkwoning in aanmerking te komen, is dat u staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.