Nieuwe gezichten in het Wijkteam Donderberg / Hoogvonderen


v.l.n.r.: Kelly Pollaert, Daphne Moors, Paulvan Loosbroek, Jos Bonné, Bart Thissen, Marco Heijnemans, Denny Vereijken, Roman Rademacher, Jackeline van Stiphout, Chantal Creemers, Sedai Bayraktar en een stagiair.Ontbreken: Barry Schuijling, Michiel Starmans, Rene Bongers, Jan Heldens.

 

Bewoners in de Donderberg kunnen al enige jaren een beroep doen op het wijkteam. Daarin zitten onder andere de wijkagent, de wijkboa, medewerkers van woningcorporaties, zorg- en welzijnsorganisaties en de wijkregisseur van de gemeente. De laatste tijd zijn er personeelswisselingen geweest in het Wijkteam Donderberg / Hoogvonderen. De komende tijd zullen we de nieuwe wijkteamleden aan u voorstellen. Op de foto ziet u het nieuwe team.

 

Wat doet het wijkteam?
Samen met u probeert het wijkteam Donderberg / Hoogvonderen het welzijn, de leefbaarheid en de veiligheid in de wijk te bevorderen en te vergroten. Onderwerpen waar het wijkteam zich zoal mee bezig houdt zijn overlast, vervuiling, vernielingen, zorg van kwetsbare bewoners en het bevorderen van de sociale contacten in de wijk. Kortom, alles wat te maken heeft met welzijn, leefbaarheid en veiligheid.

Wat kunt u doen?
Het wijkteam wil graag met de inwoners nauw samenwerken aan zaken die belangrijk zijn en daarom heeft het wijkteam uw hulp nodig. Bijvoorbeeld om mee te denken hoe we de wijk leefbaar kunnen blijven houden en wat we in de wijk nog kunnen verbeteren. Hebt u een idee, een vraag of suggesties voor verbeteringen in uw wijk? Iets dat de leefbaarheid kan vergroten? Deel dit dan met het wijkteam. Samen met u gaat het team aan de slag om de Donderberg mooier, netter en veiliger te maken.

Het wijkteam komt naar u toe!
Wilt u kennismaken met het wijkteam? Dat kan. Het wijkteam is op zaterdag 27 april te vinden op de Koningsmarkt. De mensen van het wijkteam leren u namelijk graag kennen. Bespreek dan gerust een idee voor de buurt of draag een onderwerp aan. Of maak gewoon een alledaags praatje over uw beeld van de wijk. Klik hier   voor meer informatie en hoe u het Wijkteam Donderberg kunt bereiken. Daarnaast kunt u iedere maandagmiddag van 14.00 uur tot 16.00 uur binnenlopen tijdens het politiespreekuur in de Donderie.