Een Ramadan om nooit te vergeten

Tijdens de Ramadan hebben de Tigers Roermond en moskee Tawhied samen met tal van vrijwilligers Iftar maaltijden gemaakt en rondgebracht. Dagelijks waren zij hiermee bezig. Ook vanuit vele ondernemers en organisaties ontvingen ze veel steun en medewerking, waardoor dit project een groot succes is geworden. Zo werden 11.125 maaltijden en 550 boodschappenpakketten bezorgd bij mensen die deze goed konden gebruiken.

Veel mensen hielpen mee zoals het team van kok Nick Bruijnen die in het Schnitzelparadies de maaltijden maakte. Ook 24 Kitchen kok Mounir Toub werkte mee om de maaltijden gereed te maken. Vanuit de sportwereld was er eveneens veel animo. Zoals Willem II speler Driess Saddiki, de voorzitter van de eredivisie zaalvoetbal Samir Toub en de kickboksers Khalid El Moukadam en Ismael Lazaar. Rapper Appa heeft het project ook een warm hart toegedragen.

De maand werd afgesloten met een bijzonder mooie finale; een knallend kinderfeest bij DB4ALL.

“Wij mogen terugblikken op een maand vol verbinding, saamhorigheid, positiviteit en maatschappelijke betrokkenheid. Een Ramadan om nooit te vergeten”, aldus de Tigers Roermond. “Wij willen een ieder die aan dit groot succes heeft bijgedragen bedanken. Woorden schieten te kort. Een resultaat om trots op te zijn.”