WIJKTEAM DONDERBERG & HOOGVONDEREN

Het Wijkteam Donderberg  en Hoogvonderen is een samenwerkingsverband van de gemeente Roermond, Wonen Zuid, Wonen Limburg, Stichting Wel.Kom, Westrom, Centrum voor Jeugd en Gezin, Zorgteam en politie. In het Wijkteam zitten mensen die de wijk kennen dankzij hun werk. Samen met u gaan ze aan de slag om onze wijk mooier, netter en veiliger te maken.

Spreekuur

Iedere maandagmiddag is er tussen 14.00 uur en 16.00 uur een spreekuur van politie en Stadstoezicht in de Donderie. Loop gerust eens binnen!

Wilt u contact opnemen met één van de organisaties uit het wijkteam? Kijk hier voor de contactgegevens van de organisaties

Met uw melding houden we samen de wijk leefbaar en veilig!

Bewoners weten vaak het beste wat er speelt in hun buurt. Zij zijn de ogen en oren van de wijk. Dankzij uw melding hebben we informatie die we nodig hebben om te kunnen handelen. Soms merkt u niet direct wat er met uw melding gebeurt. Dat kan zijn omdat we bijvoorbeeld achter de schermen bezig zijn om meer informatie te verzamelen. Laat u dat niet ontmoedigen Melden heeft altijd zin! Uw melding kan net dat ontbrekende puzzelstukje zijn voor de aanpak van een probleem. Melden is belangrijk om inzicht te krijgen of het om een eenmalig of vaker voorkomend probleem gaat. Blijf daarom melden, ook al gaat het over hetzelfde onderwerp. Met uw melding houden we samen de wijk leefbaar en veilig!

Kijk hier voor de flyer Met uw melding houden we samen de wijk leefbaar en veilig