Ontspanning

Er wordt niet alleen gewerkt op de Donderberg. Nee, er is ook genoeg ruimte voor ontspanning. Je kunt in je vrije uurtjes in je luie stoel gaan liggen. Maar dat zou zonde zijn. Want de Donderberg bruist! Er is tegenwoordig altijd wel iets te doen in de wijk. Zowel voor de actievelingen als voor de mensen die het liever wat rustiger aan doen.


Het maakt niet uit wat je achtergrond of leeftijd is. Iedereen kan hier ontspannen, ontmoeten, spelen of de handen uit de mouwen te steken. Loop eens binnen bij een van de ontmoetingsruimtes voor een kop koffie en een praatje. Of sluit je aan bij een van de vele verenigingen die actief zijn in de wijk. Ook zijn er leuke evenementen in de wijk. Zoals aan de jaarlijkse Koningsmarkt, waar mensen uit de hele regio naar toe komen. Of de activiteiten van vastelaovesvereniging De Donderböl.


Ontmoetingsruimte en ontspanning

De Donderie

 • Ontmoetingsruimte in De Donderie (zaal 6)
  Donderbergweg 47
  6043 JA Roermond

De Ontmoetingsruimte is elke werkdag geopend van 10:00 tot 12:00 uur.

Er is een ruilboekenkast waar je gratis boeken met verschillende leesniveau kunt lenen (ook voor laaggeletterden). Vrijwilligers ontvangen je graag als gastheer of –vrouw in deze gezellige ruimte. Met natuurlijk een kopje koffie.


Woonkamers in de Donderberg


Overige ontspanning- en ontmoetingsplekken in de Donderberg

 • Kinderboerderij
  Mozartstraat
  6044 RH Roermond
 • DB4All
  Donderbergweg 36b
  6043 JH Roermond
 • Dernek
  Donderbergweg 34a
  6043 JH Roermond