Winkels en bedrijven

Heerlijk winkelen en shoppen, kan volop op de Donderberg. Het winkelcentrum Donderberg ligt in het hart van de wijk en heeft een veelzijdig winkelaanbod. Een plek waar nog unieke winkeltjes te vinden zijn. En waar je gratis en gemakkelijk parkeert voor de deur.

De verschillende culturen die de Donderberg rijk is, vind je ook terug in het winkelaanbod in de wijk. Dat maakt bedrijvigheid hier juist zo divers en uniek. En daar zijn we trots op. Van kledingherstellers tot computerspecialisten en van kappers tot schoonheidsspecialisten, je vindt ze allemaal op de Donderberg.

 


Je eigen bedrijf starten?

De Donderberg is de juiste plek. Centraal gelegen en goed bereikbaar. Loop je met plannen rond? Bezoek dan het spreekuur “Start je eigen bedrijf” van het StartersCentrum Limburg. Elke donderdagmiddag op afspraak in De Donderie of op andere dagen in overleg. Bel 06-29058300 of mail naar info@starterscentrum.nl. Contactpersoon: Ger Smith. De kansmakelaar is ook regelmatig in de Donderie te vinden. Afspraak maken? Dat kan. Bel 088- 385 0233 of mail kansmakelaar@wonenlimburg.nl.