Gezellige samenwerking Multi Koken en Bewegen en KEC Donderberg

Begin december was de afsluiting van het jaar eetcafé bij Multi Koken en Bewegen. Samen met de leerlingen van de KEC Donderberg is heerlijk gekookt en gegeten. Een gezellige samenwerking.multi-koken-afsluitng-eetcafe-met-kec-1v    multi-koken-afsluitng-eetcafe-met-kec-5v

multi-koken-afsluitng-eetcafe-met-kec-4vmulti-koken-afsluitng-eetcafe-met-kec-2v

 

Over Multi Koken en Bewegen
“Wij zijn Stichting Multi Koken & Bewegen, bestaande uit meer dan 30 vrijwilligers van verschillende culturele afkomst met een passie voor koken. We houden van koken en deze liefde voor de kookkunst willen wij graag met u delen. Onze aanpak is persoonlijk en is volledig toegewijd aan uw wensen. Van een klein feestje voor families en vrienden tot een groot bedrijfsfeest. Wij zijn er om u een onvergetelijke culinaire dag te bezorgen. Onze bediening is zeer persoonlijk en de mensen van Multi Koken & Bewegen zullen u met alle plezier bedienen om uw feest tot een groot succes te maken.

De stichting Multi Koken & Bewegen heeft een sociaal-maatschappelijk doel. Dit is het activeren en verbinden van mensen uit de wijk en waar mogelijk het verschaffen van een vaste werkplek voor mensen die momenteel in de bijstand verkeren. Wij hebben geen winstoogmerk en streven eveneens om onze bijdrage te leveren aan initiatieven die gezond eten en meer bewegen stimuleren of een educatieve karakter hebben.

Multi Koken en Bewegen biedt vrijwilligers de kans om: van en met elkaar te leren. Hun talenten en kwaliteiten te ontdekken en verder te ontwikkelen. Meer vrouwen uit verschillende culturen, wijken en dorpen te leren kennen. Zorgtaken, onderhouden van sociale contacten en persoonlijke ontwikkeling te combineren. Actief deel te nemen aan de samenleving. Kooklessen en cursussen te volgen en geven. Bewegingsactiviteiten te ondernemen en gezonder te leven.”

Meer weten? Kijk dan op de website van Multi Koken en Bewegen.