Heerlijke wereldmaaltijden in Eetcafé Maximina

(uit Wijkblad Donderberg, oktober 2017)

Als je binnenkomt, ruik je het al: het is geen Hollandse kost wat hier de pot schaft. De kruidige geuren van misschien wel exotische gerechten komen je tegemoet. De tafels zijn feestelijk gedekt in een sfeervolle ruimte. Tijdens het diner ontmoet je allerlei wijkbewoners. Welkom in het Eetcafé van Maximina!

In het Eetcafé maak je een wereldreis op kookgebied, gewoon in de Donderberg. Je kunt genieten van een driegangenmenu met gerechten uit alle windstreken. Van romige bamboesoep, hartige pastilla of pittige tajine tot frisse syllabub. Of allerlei andere wereldse spijzen, bereid met verse producten die vaak uit de Donderse moestuin komen.

De keukenbrigade bestaat uit vrijwilligers uit alle hoeken van de wereld, bijgestaan door een professionele kok. Zij bereiden gerechten uit hun moederland. Bij de maaltijd maak je kennis met andere gasten die vaak ook op de Donderberg wonen. Een lekker kopje koffie of thee vormt de perfecte afsluiting van een gezellige wereldmaaltijd.

Kennismaking
Het Eetcafé ontvangt ook jou graag als gast. Maak eens kennis met deze aantrekkelijke en kleurrijke eetgelegenheid! Je kunt hier genieten van een heerlijke en gezellige wereldmaaltijd voor een schappelijke prijs. Ter introductie ontvang je met de bon, die je vindt in het Donderberg Wijkblad van oktober 2017, tijdelijk een korting van vijf euro per persoon.

Het Eetcafé is (buiten de schoolvakanties) iedere tweede en laatste donderdagavond van de maand geopend, van 18.00 tot 21.00 uur. Vooraf aanmelden is noodzakelijk, via de website of telefonisch. Er is geen pinautomaat aanwezig.

Meer informatie
Lees meer over het Eetcafé en Maximina op www.maximina.nl
Donderbergweg 34, 6043 JH Roermond
Telefoon: (0475) 323 388