Onderzoek naar ondernemerschap

In de periode juni tot en met oktober voert de stichting StartersCentrum Limburg in opdracht van gemeente Roermond een onderzoek uit naar ondernemerschap op de Donderberg. Voor het wijkontwikkelingsproces (WOP) Donderberg willen we meer te weten komen over ondernemerschap op de Donderberg.

Uw mening telt!

Wie zijn de ondernemers? Wat gaat er goed? Waar lopen ze tegenaan? Hoe kunnen wij en ondernemers elkaar beter helpen? Hoe kunnen ze anderen stimuleren in het economisch zelfstandig zijn? Dit doen we aan de hand van persoonlijke interviews. In de maanden juni, juli en augustus wordt een aantal ondernemers op de Donderberg schriftelijk en telefonisch benaderd met het verzoek om mee te werken aan een interview. De onderzoeksresultaten zijn naar verwachting in november bekend. We informeren u hierover in het wijkblad en via onder andere deze website.

Meedoen?

Bent u ondernemer woonachtig op de Donderberg en wilt u graag meewerken of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met het StartersCentrum Limburg, 06 29 05 83 00 of info@starterscentrum.nl.