Donderberg Huisstijl Handboek

Wil jij aan de slag met de huisstijl van de Donderberg? Dan juichen wij dat toe! Want zo kunnen we in én buiten de wijk uitstralen dat we trots zijn op ‘onze Donderberg’. En werken we aan een herkenbare en professionele uitstraling van de wijk. Hoe je de huisstijl goed gebruikt, staat beschreven in ‘Huisstijl richtlijnen Donderberg’. Hieronder kun je ook de diverse labels (logo’s) ‘Zo doen we dat op de Donderberg’ downloaden.

  • Blauw label: zo doen wij dat (jpg)
  • Geel label: zo doen wij dat (jpg, png, eps)
  • Groen label: zo doen wij dat (jpg, png, eps)
  • Oranje label: zo doen wij dat (jpg, png, eps)
  • Paars label: zo doen wij dat (jpg, png, eps)

Promotiematerialen
Heb je promotiematerialen nodig? Bijvoorbeeld bij een bijeenkomst, opening of activiteit? Dan zijn er diverse materialen, gratis, beschikbaar zoals beachflags, stickers en buttons. Fijn als je deze wilt gebruiken! Promotiematerialen liggen in de Donderie. Vraag gerust beheerder Birol. Hij zorgt dat je ze krijgt!

Vermeld @DonderbergRoermond, we delen je bericht graag
Schroom niet om de website donderbergroermond.nl te noemen in je communicatie. Ook de Facebookpagina @DonderbergRoermond mag je onder de aandacht brengen. Vind je het leuk om je Facebook-bericht kracht bij te zetten? Gebruik dan #zodoenwedatopdedonderberg. Of tag ons met @DonderbergRoermond in een bericht of reactie! Dan kunnen wij het makkelijker verder delen. Je mag het ons ook altijd mailen. Dan geven wij het een plek op de website en Facebook-pagina van de Donderberg.

Vragen? Mail gerust naar info@donderbergroermond.nl.