De unieke aanpak van Perfect Zijs Fashion

Samia had al jarenlang de droom van het openen van een eigen kledingzaak, bij voorkeur met een unieke collectie. Kortgeleden heeft ze de eerste stap gezet door haar boetiek, Perfect Zijs Fashion, te openen in het Bruishuis aan de Saturnusstraat 14. In een knus ingerichte ruimte op de tweede verdieping heeft ze nu haar eigen kledingwinkel.

In tegenstelling tot reguliere kledingwinkels, waar je gewoon naar binnen loopt en het aanbod bekijkt, hanteert Perfect Zijs Fashion een hele andere aanpak. Samia legt met trots uit: “We plannen een afspraak in en gaan in gesprek met onze klanten. We achterhalen waar ze naar op zoek zijn en wat ze graag willen. Als er bijvoorbeeld een speciale gelegenheid is waar een dame wil stralen, gaan we op zoek naar een passende oplossing. Dat kan zowel uit onze voorraad komen als via de groothandel, zodat we echt kunnen inspelen op de interesses en behoeften van de klant. Het is echt een samenwerking met de klant.”

Moderne bedekkende kleding

Perfect Zijs Fashion heeft zich gespecialiseerd in bedekkende mode, waaronder Abaya’s, Hijab’s en andere stijlvolle kledingstukken. Samia benadrukt: “In de hele regio is er geen kledingwinkel die moderne bedekkende kleding verkoopt. Dat is echt een gemis.” Het voordeel van haar onderneming op de Donderberg is de bereikbaarheid, met gratis parkeren voor de deur en de nabijheid van de A73. Dus gemakkelijk te bereiken is voor vrouwen uit de hele regio.

“In de hele regio is er geen kledingwinkel die moderne bedekkende kleding verkoopt. Dat is echt een gemis.”

De boetiek heeft geen vaste openingstijden, omdat er meestal op afspraak wordt gewerkt. Klanten komen over het algemeen binnen tussen 9.00 en 14.30 uur, waardoor flexibiliteit wordt geboden. Hierdoor kan Samia werk en privé goed combineren. Haar twee zoontjes van 3 en 4 jaar oud vragen ook haar aandacht.

Om de hoek

Samia, die oorspronkelijk is opgeleid als schoonheidsspecialiste, was voorheen werkzaam in Duitsland in dat vakgebied. Na de geboorte van haar zoontje verhuisde ze naar Roermond en stopte ze tijdelijk met haar werk. De mogelijkheid om haar eigen zaak te openen speelde altijd al in haar hoofd. Toen ze hoorde dat er een beschikbare ruimte was in het Bruishuis, meldde ze zich meteen aan. Het Bruishuis, gelegen om de hoek van haar huis, bleek de ideale locatie.

Kwaliteit

Om de kwaliteit van haar producten te waarborgen, reist Samia regelmatig naar Duitsland en Frankrijk om nieuwe items in te kopen. Het persoonlijk inkopen stelt haar in staat om de kwaliteit nauwlettend te beoordelen en tegelijkertijd te voldoen aan de specifieke behoeften van haar klanten.

Benieuwd naar de collectie van Perfect Zijs Fashion? Volg haar op Instagram @Perfect.Zijs of maak een afspraak via tel. 06 47443112. Maak kennis met Samia tijdens de Koningsmarkt. Ze is daarop aanwezig met een stand.