Eigen struggle motiveert Wensley om anderen te helpen

Op de parkeerplaats bij De Viever probeert een vrouw een groot koffer in de kofferbak te krijgen. Dat lukt niet goed. Wensley steekt haar een helpende hand toe. Al snel ligt het koffer in de auto. Met een tevreden blik sluit de vrouw de achterklep.

Een jaar of 10 geleden had Wensley een zwaar ongeluk. Dit zette zijn leven drastisch op z’n kop. Zijn eigen struggle motiveerde hem om andere mensen te helpen. Regelmatig is hij daarom bij het Cruyff Court te vinden. Daar geeft hij op verschillende niveaus conditietraining aan mensen. Om mensen goed te kunnen begeleiden, is hij bezig met een opleiding. Als hij de opleiding heeft afgerond, wil hij graag nog meer mensen gaan begeleiden als life coach.

Toen Wensley een jaar of 4 oud was, is zijn familie vanuit Suriname naar Nederland verhuisd. Hij groeide op in Krommenie. Via Neer belandde hij twee jaar geleden op de Donderberg. In het begin vond hij het wonen op de Donderberg wel pittig. Hij kwam immers vanuit een rustig dorp in een flat en in een drukkere omgeving terecht. “De mensen hier in de buurt zijn onwijs leuk en vriendelijk”, zo vertelt Wensley met een brede glimlach. “Ik woon hier daarom nu met veel plezier. Ik zie mezelf nog niet zo snel hier vertrekken.”

Wensley heeft een eigen website. Kijk voor meer informatie op wensleysoutdoorgym.com