Jamiri Body & Biab richt zich op zelfbewuste vrouw

Jamiri Body & Biab, gevestigd in het Bruishuis aan de Saturnusstraat 14, is ontstaan als hobby en heeft kortgeleden een professionele verandering ondergaan. Onderneemster Janine heeft hard gewerkt om haar eigen praktijk op te zetten, waar klanten nu terechtkomen in een sfeervolle en huiselijke ruimte. Een plek waar dames volledig tot rust kunnen komen. De focus van Jamiri Body & Biab ligt op de zelfbewuste vrouw die graag geniet van een welverdiende wellness.

Janine is bijzonder trots op het resultaat: “Tot voor kort werkte ik vanuit huis en maakte ik af en toe gebruik van de salon van een vriendin elders in de stad. Dit was echter niet ideaal. Zeker omdat ik de kamer thuis nodig had. Toen ik hoorde dat er een ruimte beschikbaar was in het Bruishuis, aarzelde ik niet en nam ik contact op met Roeland Cleuren, kansmakelaar van Wonen Limburg.”

“Met mijn eigen salon heb ik meer regie over mijn tijdsindeling en werkzaamheden. Dat is erg fijn.”

De naam Jamiri is een combinatie van Janine’s eigen naam en die van haar 5-jarige zoon Amir. Bij Jamiri Body & Biab kunnen klanten terecht voor diverse behandelingen, waaronder Biab manicuren, pijnverlichtende behandelingen, anti-cellulite, Hijama, cupping, butt lifting, madero wood en afterlipo massages. Janine, die zelf lichamelijke klachten heeft, benadrukt het belang van haar eigen salon: “Met mijn eigen salon heb ik meer regie over mijn tijdsindeling en werkzaamheden. Dat is erg fijn.” Daarnaast kan ze haar werk goed combineren met het moederschap, zoals ze uitlegt: “Ik werk meestal als mijn zoon op school is. Het werken is voor mij belangrijk omdat ik zo in contact blijf met mensen. Het geeft me een enorme boost en veel voldoening.”

Nieuwe activiteiten

Door voortdurende bijscholing heeft Janine nieuwe activiteiten aan haar dienstenaanbod toegevoegd, zoals biab manicuren, een duurzamer alternatief voor traditionele nagellak of gellak.

Goed bereikbaarNa vijf jaar op de Donderberg te wonen, ervaart Janine de wijk plek als zeer positief. Ze waardeert de centrale ligging met nabijheid van een winkelcentrum, de binnenstad en andere voorzieningen. Haar klanten delen dit enthousiasme “Ik hoor de dames vaak zeggen dat de Donderberg goed bereikbaar is en ze zijn erg positief ze hier gratis kunnen parkeren. Als ze naar de stad moeten is dat een stuk lastiger.”

Voor meer informatie over Jamiri Body & Biab Clinic, kun je terecht op www.jamiri-body-biab.com of volg Jamiri op Instagram via @jamiri-body-biab. 

Maak kennis met Janine tijdens de Koningsmarkt. Ze is daarop aanwezig met een stand.