Maurice helpt Gerry bij het doen van boodschappen

 

Maurice en Gerry hebben net gewinkeld en laden hun boodschappen in de auto. Maurice is de schoonzoon van Gerry. Hij helpt haar vandaag bij de boodschappen. Normaal gesproken doet de partner van Gerry dat, maar hij is vandaag verhinderd. Voor Maurice is het geen probleem, hij helpt zijn schoonmoeder graag.

Gerry woonde vroeger in de Kastelenbuurt. Ruim 15 jaar. Intussen woont ze met haar huidige partner alweer 30 jaar in Hoogvonderen. En met veel plezier. Bijna iedere week komt ze nog naar de Donderberg om haar boodschappen te doen. Daar treft ze nog vrij regelmatig bekenden. “Het winkelcentrum hier is overzichtelijk en duidelijk voor Gerry”, zo zegt Maurice. Gerry glimlacht en knikt bevestigend. “En het leuke is, haar kleinzoon werkt bij een van de winkels hier. Zo ziet ze hem aan het werkt”, lacht Maurice. Weer knikt Gerry bevestigend.

Gerry is blij met de hulp van Maurice. Maurice slaat een arm om Gerry. Ze kijkt hem aan en er verschijnt een brede lach op haar gezicht. Ze hebben een mooie en sterke band.