Mensen weten de weg te vinden naar Rachel

Zeyni waagde ruim acht jaar geleden de sprong in het diepe. Ze startte haar eigen bedrijf. Kledingherstelbedrijf Rachel aan de Kasteel Hornstraat. Het bleek een gouden greep. Klanten wisten haar al snel te vinden. Niet alleen mensen van de Donderberg, maar vanuit de hele regio komen klanten naar haar toe.

“De start was best wel spannend. Je weet niet precies wat er allemaal op je af komt en of er wel vraag is naar kleding herstel”, zo blikt Zeyni terug op de beginperiode. “Toch ging het al direct goed. Mensen vonden het handig dat hier kledingreparatie kwam. Ze hoefden niet meer de stad in en konden direct voor de deur parkeren. Maar het gaat uiteindelijk vooral over de kwaliteit die je levert.”

De zaak draagt de naam van haar dochter Rachel. “Ik vind dat gewoon een erg mooie naam. Daarom heb ik die gekozen.” Haar dochter is er enorm trots op dat de zaak haar naam draagt. Ambities om het bedrijf op den duur over te nemen, heeft ze niet. “Ze doet een totaal andere opleiding, op het gebied van gedragstherapie.”

Zeyni staat grotendeels alleen in de zaak. Wel heeft ze regelmatig een stagiaire. En op drukke momenten springt familie wel eens bij. Want naast het herstelwerk, kun je bij haar terecht voor de stomerijservice. Hiervoor heeft ze een afgiftepunt.

 

Wil je een nieuwe rits in jouw jas? Heb je een broek die korter moet? Of wat anders? Je kunt terecht bij Rachel kledingreparatie & stomerijservice aan de Kasteel Hornstraat 12, telefoonnummer 06-43061190. Kijk voor meer informatie op www.rachels-kledingreparatie.nl.