Veronica, een trotse moeder

Veronica, een jonge moeder, loopt trots met haar kinderwagen het winkelcentrum Donderberg binnen. In de kinderwagen ligt haar zes maanden oude zoontje. Haar kindje kijkt vrolijk en nieuwsgierig om zich heen. Veronica komt oorspronkelijk uit Polen; ze is vijf jaar geleden naar Nederland gekomen. Nu woont ze samen met haar partner en hun zoontje in de Sterrenberg.

Nederland bevalt Veronica goed, en ze heeft geen plannen om terug te keren naar Polen. Ze is erg tevreden met haar leven hier. De Sterrenberg voelt als een warm thuis. Haar buren zijn vriendelijk en behulpzaam, en dat vindt ze heel fijn.

In het winkelcentrum geniet Veronica van de grote keus aan winkels en de levendige sfeer. De Poolse winkel is een speciale plek voor haar. Daar voelt ze haar Poolse wortels en proeft ze de smaak van thuis. Veronica beperkt zich niet tot slechts één winkel; ze komt graag bij de verschillende winkels om alles te vinden wat haar gezin nodig heeft.

Naast haar zoontje heeft Veronica nog twee hondjes en een kat. Haar partner werkt bij een logistieke bedrijf in Roermond, maar ze maken altijd tijd vrij voor quality time met hun gezin.

Dan wandelt Veronica weer verder om haar dagelijkse boodschappen te doen. En dan weer snel terug naar huis, omdat haar zoontje naar zijn bedje moet.