Oranje wit gerenoveerd

(Pas) gerenoveerde woningen Sterrenberg

Deze fraaie gezinswoningen zien er niet alleen kleurrijk en fris uit maar ze zijn daarnaast ook zeer betaalbaar. De woningen zijn erg ruim: ze hebben namelijk maar liefst drie slaapkamers en een ruime badkamer. Door het gunstige energielabel bespaart u maandelijks op uw energielasten. Bovendien is er mogelijkheid tot huurtoeslag. De woning beschikt over kunststof kozijnen en is mede daardoor zeer onderhoudsvriendelijk.

Er zijn verschillende typen woningen met verschillende indelingen. Bij de “hoge” woningen is de meest voorkomende indeling:

  • Begane grond: tuinkamer, berging en toilet
  • Eerste verdieping: woonkamer met open keuken
  • Tweede verdieping: drie slaapkamers en badkamer
  • Buitenberging

Bij de “lage” woningen is de meest voorkomende indeling:

  • Begane grond: keuken (open of gesloten), woonkamer en toilet
  • Eerste verdieping: twee slaapkamers, berging en badkamer
  • Zolder: twee slaapkamers

Alle woningen beschikken over een voortuintje en een ruime achtertuin met buitenberging.

Rondgang door de wijk Donderberg in Roermond

Woonomgeving
In deze gezellige wijk staat ontmoeten centraal. Kinderen kunnen heerlijk spelen op een van de vele speelveldjes die de wijk rijk is. Er is van alles te doen voor jong en oud. Het winkelcentrum ligt op loopafstand.

De Donderberg is een bruisende kleurrijke wijk. Dit zie je terug in de vele multiculturele winkeltjes en activiteiten, zoals de kleurrijke weekmarkt met haar unieke producten. En niet te vergeten de diversiteit aan eetgelegenheden. Van Turkse traiteur, Hollandse friettent tot Indonesisch (afhaal)restaurant.

Heb je interesse in deze woningen of wil je weten of deze woningen beschikbaar zijn neem dan contact op met een verhuurmedewerker van Wonen Zuid via 088 – 6653653. Kijk voor het actuele woningaanbod op de website van Wonen Zuid.

 

Bekijk het aanbod op: