Aan zet op de Donderberg

Woensdag 22 februari was er een goed bezochte netwerkbijeenkomst ‘Aan zet op de Donderberg’ van professionele partners in de wijk Donderberg in de Donderie. Organisaties die de Donderberg wat te bieden hebben en de Donderberg hen.

De aanwezige bestuurders en managers vertegenwoordigden een breed spectrum van organisaties die allen op de één of andere manier betrokken zijn bij de Donderberg. Variërend van zorg tot basis- en middelbaar onderwijs, van politie tot kinderdagverblijf, van uitkeringsinstantie tot bedrijfsleven, van gemeente tot woningcorporaties. Deelnemers die vanuit hun passie, werk en netwerk misschien iets voor elkaar kunnen betekenen. Ter ondersteuning of verzorging van kwetsbare mensen in de wijk. Om te zorgen dat Donderbergse kinderen en jeugd kunnen groeien en bloeien. Om mensen te helpen fijn te wonen met de mogelijkheden die ze hebben. Of werk te maken van werk. Of bij te dragen aan een veilige leefomgeving. En nog andere zaken.

Tijdens de bijeenkomst ontstonden veel ideeën om samen toegevoegde waarde te creëren en te delen. Nieuwe conttacten zijn gelegd en er is gezocht naar nieuwe en niet voor de hand liggende partners. Samen aan zet op de Donderberg.  Om zo nog meer bij te dragen aan het verbeteren van de wijk en van het leven van de inwoners op de Donderberg. Zo doen we dat op de Donderberg. Wordt vervolgd.

Lees hier alvast een beknopt verslag: beknopte-terugblik-bijeenkomst-aan-zet-op-de-donderberg-22-feb-2017

Bestuurlijke bijeenkomst WOP Donderberg in de Donderie

Bestuurlijke bijeenkomst WOP Donderberg in de Donderie

 

 

Bestuurlijke bijeenkomst WOP Donderberg in de Donderie

Bestuurlijke bijeenkomst WOP Donderberg in de Donderie