Aanschuiven aan tafel in de wijkhuiskamer van Bij Bosshardt

Twee à drie keer per maand, op donderdagmiddag, serveert het Bosshardthuis in haar huiskamer een warme en gezonde lunchmaaltijd. Aanbevolen voor de wijkbewoners Donderberg, maar ook voor andere bezoekers. Voor alle leeftijden en tegen een zeer laag tarief à 2,50 euro, de vrouw of de man.

Gevarieerd menu
Het menu varieert van maaltijdsoepen met brood, rijk gevulde ovenschotels en hollandse stamppotten tot buitenlandse rijst- en pastagerechten. Hierdoor kan er royaal tegemoet gekomen worden aan maaltijdwensen.
Deskundige koks maken uitsluitend gebruik van verse gezonde ingrediënten. De voedingsvoorschriften van zowel de westerse als de islamitische keuken worden strikt nageleefd. En natuurlijk erbij inbegrepen als toetje: koffie of thee, met smeuïge wafel en/ of roomijshoorntje.

Aanmelden
Wie voor een maaltijd wil aanschuiven aan tafel, dient zich vooraf aan te melden, telefonisch of door inschrijven op het deelnameformulier in de huiskamer. Inschrijving of aanmelding dient op zijn laatst twee dagen vooraf plaats te hebben. Telefoonnummer voor contact en informatie: (0475) 322260

Wijklocatie Bij Bosshardt Donderberg is gevestigd op Jupiterstraat 44 en is door de week geopend van 10 tot 16 uur. Op woensdag gesloten.

Bij Bosshardt zoekt vrijwillige ondersteuning voor de bezigheden in de huiskamer.

Over Bosshardthuis
Het Bosshardthuis wil een steunpunt van ontmoeting zijn, voor de wijk, op laagdrempelige manier en in ongedwongen sfeer. Door het bieden van een knusse huiskamer voor open inloop met gratis koffie en koek, voor het menselijk gevoel erbij te horen, voor een luisterend oor, voor het bieden van deskundige verwijzingen en perspectieven, voor gratis internetgebruik en voor een gezonde maaltijd.