Angela Hokstam versterkt redactie wijkblad Donderberg

De redactie van het wijkblad is onlangs versterkt met Angela Hokstam. Ze is nieuw in de wijk komen wonen en ze heeft zich vrijwel meteen aangemeld als redactielid. En niet zo heel vreemd, want het schrijven zit haar in het bloed. Graag introduceren we Angela.

Wie is Angela Hokstam?

“Ik ben geboren in Paramaribo als oudste van drie kinderen. Ik heb nog een zus en een broer. Na mijn middelbare school ben ik gaan werken. Ik heb gesolliciteerd bij een Mediahuis en ging aan de slag bij één van de bekendste TV zenders van Suriname. Daar deed ik verslaggeving van nieuws. Daarnaast studeerde ik vier jaar journalistiek. Nadat ik er zeven jaar had gewerkt, maakte ik de overstap naar het voorlichtingswerk bij het ministerie van natuurlijke hulpbronnen, dat zich bezighoudt met water, energie en grondstoffen”.

Waarom ben je naar de Donderberg verhuisd?

“Begin dit jaar ben ik de liefde achterna gereisd en ben ik naar de Donderberg verhuisd. Mijn vriend Willem is hier opgegroeid. Het was een enorme stap om te nemen. Zeker om mijn moeder, broer en zus en vrienden in Suriname achter te moeten laten. Ik heb nog bijna dagelijks contact met mijn familie”.

Dus de Donderberg bevalt je wel?

“Ja, ik voel me hier thuis. De mensen zijn erg vriendelijk en gastvrij. Zo werd ik door buurtbewoners met een welkomstpakketje verrast. Ik moet mijn weg nog zien te vinden en nieuwe mensen ontmoeten. Ik bezoek de diensten van de Evangelische kerk, De Deur in het Trefpunt. In een vrouwengroep praten we over het geloof en wat ons bezighoudt”.

Waarom heb je je aangemeld als redactielid?

“Ik wil graag iets kunnen betekenen voor mijn leefomgeving. Nu ik hier op de Donderberg woon, wil ik dat ook graag. Ik vind het erg leuk om artikeltjes te schrijven. Als redactielid kan ik actief en betrokken zijn. Ik schrijf graag verhaaltjes over kinderen en human intrest. Dat kunnen items over de Donderberg zijn, maar ook over de hele stad”.

Angela, heel veel succes en veel plezier op de Donderberg!