Bijeenkomst over dementie in de Woonkamer van de Buurt

In 2020 woonden in Roermond ongeveer 1.000 mensen met dementie en dat aantal neemt de komende jaren waarschijnlijk toe. Bijna 60% van de mensen met dementie woont nog thuis. We realiseren ons vaak niet dat de meeste mensen met dementie na de diagnose nog ruim zeven jaar bij u thuis of in hun eigen huis wonen. Ook door de wet wonen mensen met dementie langer thuis. Zij blijven langer deel uitmaken van uw gezinssamenstelling, uw (sociale) leven en de samenleving. Kortom: dementie kan voor u, uw gezin, uw familie, uw (sociale) leven en in de wijk Donderberg een belangrijk onderwerp worden. Of misschien is dit al zo? Daarom organiseren VIJF, Woonkamer van de Buurt en Dementievriendelijk Roermond een bijeenkomst om u te informeren over dementie: hoe herken ik dementie, waar kan ik terecht met mijn vragen en wat zijn de verdere mogelijkheden. Tijdens de bijeenkomst is er ook ruimte voor vragen en om met elkaar in gesprek te gaan.

De bijeenkomst vindt plaats op woensdag 2 november om 19.00 uur in de ‘Woonkamer van de Buurt’ (Mozartstraat 117 Roermond). Deelname is gratis en de koffie en thee staan voor u klaar.

Meedoen?
Wilt u meedoen of wilt u graag meer informatie? Meld u dan zo snel mogelijk aan bij Adem Bosal (a.bosal@vijf.nu | 06-52562810) of Els Dorssers (e.dorssers@vijf.nu | 06 52562879). Graag tot ziens!