Componisten-braderie en Burendag Sterrenberg: zat 24 sept

Dit jaar organiseren de samenwerkende bewonersgroepen Componisten/Vliegeniersbuurt weer de Componisten-braderie op Nationale Burendag 24 september 2016! En, maken vrijwilligers op de Sterrenberg zich diezelfde dag sterk voor hun feestelijke, jaarlijkse Burendag. De Componisten-braderie is van 10.00 tot 16.00 uur. De burendag van de Sterrenberg sluit daar mooi op aan vanaf 17.00 tot ongeveer 20.00 uur. Er gebeurt van alles op de Donderberg!

Componisten-braderie

Op de zesde Componisten-braderie zijn er kramen met voor elk wat wils. Bij de Woonkamer van de buurt (Mozartstraat) is een terras. Ook aan de kleinsten is gedacht met een springkussen en ballonnenvrouwtje en kinderspellen bij de Olieslagerstraat. Pencak Silat zorgt voor demonstraties op terrein tegenover Beethovenstaete. Vincent van Goghschool heeft Open dag (Donderbergweg) en bij Gotcha is een kinder rommelmarkt. Wil je van de Mozartstraat naar de Olieslagerstraat? Dat kan met een huifkar. Voor elk wat wils!

Burendag Sterrenberg

Rond 17.00 uur, diezelfde middag 24 september, gaat de feestelijke Burendag op de Sterrenberg van start. Deze keer met superleuke kunstjes en dansjes en niet te vergeten een spectaculaire modeshow! Het feest eindigt om 20.00 uur.