Coördinator Donderse Wereldkeuken!

Zoals aan iedereen inmiddels wel bekend is, heeft Maximina een mooie nieuwe keuken kunnen realiseren, door de prijs die gewonnen is via het Oranjefonds. Deze keuken is o.a. bedoeld om activiteiten te organiseren voor en door organisaties, verenigingen en mensen van de Donderberg. Om dit alles in goede banen te kunnen leiden, is per 1 maart een Coördinator Donderse Wereldkeuken aangesteld. Hieronder stelt zij zich kort voor:

Mijn naam is Monique Morssinkhof. Ik ben 53 jaar en moeder van 3 kinderen (15, 17 en 21 jaar). Vanaf mijn jeugd ben ik al bezig met alles wat met koken en eten te maken heeft. Ik ben opgegroeid met de Wereldkeuken, aangezien mijn moeder destijds al kookte uit allerlei verschillende culturen.

Al jarenlang geef ik kooklessen en verzorg ik kookactiviteiten voor groepen. Ook ben ik voedingsdeskundige en erg bezig met gezonde voeding, omdat ik dit heel belangrijk vind. Graag wil ik mij gaan inzetten om de Donderse Wereldkeuken, samen met de bewoners van de Donderberg verder uit de bouwen zodat de wereldkeuken ook een buurtkeuken wordt!

Ik heb er erg veel zin in!

Voor al jullie vragen kun je bij mij terecht! Stuur een mail naar dondersewereldkeuken@maximina.nl of bel 06-29101236

Uit Donderberg Wijkblad, editie april 2018