Creatieve ideeën en helpende handen gezocht voor Tunnel Visie (muurschildering fietstunnel)

Ben jij meer een doener dan een denker? Tunnel Visie, een initiatief vanuit jongeren voor een muurschildering in de fietstunnel grenzend aan A73, is op zoek naar helpende handen! Bel naar 06 15 02 99 10.

Heb jij creatieve ideeën voor het fietstunneltje?  Ook die zijn welkom! Stuur je ideeën naar jjw.terp1@welkom.nu. Dat kan ook via Facebook

tunnelvisie-oproep1

Over Tunnel Visie
poster-tunnel-visieTunnel Visie is een project van en door jongeren, van en voor de buurt. De fietstunnel grenzend aan de A73 maakt doorgang mogelijk naar de verschillende buurten op de Donderberg. Wel zijn bewoners van mening dat het aanzicht van de tunnel mensen afschrikt.

Gelukkig hebben jongeren uit de Donderberg een antwoord op dit probleem. Kunst en Kleur! Door een muurschildering aan te brengen hopen zij de gevoelens van onveiligheid weg te nemen.

Tevens resulteert de activiteit in een persoonlijke creatie waar men trots op kan zijn. Tunnel Visie is een project voor iedereen gericht op samenwerking, verbinding en kunstzinnige expressie. Het leert deelnemers organiseren, uitvoeren en waarborgen.