Een garage om te sleutelen aan auto’s

Voor een huis in de Kastelenbuurt staat een vrachtwagen geparkeerd. De vrachtwagen is volgeladen met huisraad. Ghurendy gaat verhuizen. Hij vertrekt voor goed naar zijn geboorteland Curaçao. De nieuwe bewoner van zijn huis neemt ondertussen zijn intrek in de woning. Het is een naamgenoot van Ghurendy, maar dan net even anders geschreven; Shurandy.

Ook Shurandy heeft Antilliaanse roots. Hij is weliswaar nieuw in de Kastelenbuurt, maar niet nieuw op de Donderberg. Tot dusver woonde hij op de Olieslagersstraat en de Beethovenstraat. Shurandy woont dus erg graag in de wijk. Hij kan zich al haast geen andere plek voorstellen om te wonen. De goede ligging van de Donderberg spreekt hem erg aan. Zeker nu hij pal naast het winkelcentrum woont.

Zijn huis heeft een eigen garage. Dat was op de plekken waar hij tot nu toe woonde niet het geval. “Ik sleutel graag aan auto’s. Daar heb ik hier dus volop de kans voor”, zo zegt Shurandy met een brede glimlach. En andere hobby van de sympathieke man is het luisteren naar muziek.

Even later nemen Ghurendy en Shurandy afscheid van elkaar. Beiden klaar voor een nieuw avontuur .