Eetcafé Multi Koken en Bewegen bij KEC Roermond

Vamulti-koken-afsluitng-eetcafe-met-kec-4vnaf 24 januari 2017 is het eetcafé van Multi Koken en Bewegen op dinsdag bij KEC de Donderberg, Kasteel Hillenraedtstraat 36, Roermond.

Opgeven kan bij Multi Koken en Bewegen. De data zijn: 24 januari, 21 februari, 21 maart, 18 april, 23 mei, 27 juni, 26 september, 24 oktober, 28 november en 12 december 2017.

De Stichting Multi Koken & Bewegen bestaat uit meer dan 30 vrijwilligers van verschillende culturele afkomst met een passie voor koken. De vrijwilligers houden van koken en deze liefde voor de kookkunst delen ze graag. Naast het eetcafé, ook van een klein feestje voor families en vrienden tot een groot bedrijfsfeest.

De Stichting Multi Koken & Bewegen heeft een sociaal-maatschappelijk doel: het activeren en verbinden van mensen uit de wijk. En waar mogelijk het verschaffen van een vaste werkplek voor mensen die momenteel in de bijstand verkeren. De Stichting heeft geen winstoogmerk en levert een bijdrage aan initiatieven die gezond eten en meer bewegen stimuleren of een educatieve karakter. Zoals Actief Gezond.