Er is nog plek! Proefles kan ook: meer weerbaarheid en plezier

kidsafety-1v2

Er is nog plek! Voor jongens en meisjes in de leeftijd van 6 tot 12 jaar, die op een leuke en actieve manier willen werken aan hun sociale en fysieke weerbaarheid. Iedere woensdag om 16:00 uur in Sporthal Donderberg.

De Zombie-game is momenteel het favoriete spel bij de Donderberggroep. En lekker sparren natuurlijk. Ben je nieuwsgierig geworden? Een gratis proefles kan ook altijd. Wel even aanmelden bij Kidsafety Roermond of bel 06 51 94 23 20.

Zelfverdediging en sociale weerbaarheid

Kidsafety is een weerbaarheidprogramma dat doorlopend gegeven wordt net zoals een vechtsport. Het programma is bedoeld voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. De kinderen leren zelfverdedigingtechnieken maar ook; omgaan met vreemden, ongewenste aanrakingen en noodgevallen. Bij Kidsafety wordt gericht geoefend op een bewuste lichaamshouding, alertheid, preventie en de-escalatie. Ook wordt geoefend op het beleefd en assertief aangeven van je grenzen. Door herhaling en variatie in het aanbieden van de lesstof blijven de technieken goed hangen.

Sporten, spelen en bewegen

Het grootste deel van de les zijn kinderen actief bezig met zelfverdedigingtechnieken, valbreekoefeningen, trappen en stoten op een stootkussen, stoeispelletjes etc. Dat maakt Kidsafety een echte sport waarin je je kunt ontwikkelen. De kinderen werken aan hun conditie, zelfvertrouwen en weerbaarheid en hebben ondertussen veel plezier.

kidsafety-2v3 kidsafety-3v3