Ga jij mee op zoek naar de wolf?

In veel sprookjes komt een wolf voor. En meestal eindigt het verhaal niet goed voor de wolf. Denk maar aan sprookjes zoals Roodkapje, De wolf en de zeven geitjes of De wolf en de drie biggetjes. Het is begrijpelijk dat mensen vaak negatief denken over wolven. En dat is niet terecht. Wil je meer weten over het leven van de wolf? Kom dan naar de speciale kindervoorstelling.

De film over de terugkeer van de wolf is speciaal gemaakt voor kinderen. Wim Tegels, een ecoloog, zal op een eenvoudige manier vertellen over het leven van de wolf. Na de film beantwoordt hij vragen. Elk kind krijgt ook een gipsen afdruk van een wolvenpoot.

Film en natuur

Ben je tussen 8 en 13 jaar oud? Meld je dan vóór 18 februari aan. Ouders zijn natuurlijk ook van harte welkom. Voor ouders en kinderen met een smalle beurs is het mogelijk om op zondag 10 maart om 11.00 uur gratis naar de film te gaan in de ECI Cultuurfabriek.
Op woensdag 13 maart gaan we om 14.00 uur met het IVN Roermond de natuur in, op zoek naar sporen van verschillende dieren en planten. Het startpunt wordt tijdens de film bekend gemaakt.

Meld je snel aan!

Aanmelden kan bij het Theehuisje in de Donderie op dinsdag tussen 14.00 en 17.00 uur, op donderdag tussen 9.00 en 12.00 uur. Of stuur een mailtje met je contactgegevens naar WOP Donderberg.

Mogelijk gemaakt door…

Deze activiteit is mede mogelijk gemaakt door IVN Roermond, WOP Donderberg, Geef een kind cultuur cadeau en Cultuur in de wijk. In 2024 viert IVN Roermond e.o. haar 55 jaar bestaan met bijzondere activiteiten.

Meer weten over de film:

www.ecicultuurfabriek.nl/film/wolf-speciale-kindervoorstelling. De film is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.