Geslaagd seizoen Maximina

Samen hebben we als deelnemer en vrijwilliger bij Maximina een geslaagd seizoen gehad. Een jaar van groei, ook in de fysieke omgeving met de opening van de Donderse Wereld-keuken. Ondanks de aanbouw van een splinternieuwe keuken gingen we door met de vele activiteiten die we aanbieden. Het eindresultaat was het wachten waard, een keuken van roestvrij staal, het design oogt strak en functioneel.

Naast de educatieve en muzikale activiteiten, zoals de taallessen en het koor, waren we ook buiten te vinden in de moestuin. Er is een diversiteit aan groei van kruiden, groenten en bloemen. De groenten en kruiden worden weer gebruikt in de Donderse Wereldkeuken. Beweging en gezond eten werd ook gestimuleerd in het programma Actief op de Donderberg.

Ja een certificaat! De deelnemers van de taallessen hebben 29 juni hun certificaat mogen ophalen en blij dat ze waren. Ook een positieve ervaring opdoen bij Maximina, loop dan binnen en wordt ontvangen door onze lieve gastvrouwen of maak een afspraak.

Als afsluiting van het geslaagde jaar vond er op 30 juni een open dag plaats van de Donderse Wereldkeuken samen met de Donderse Moestuin.

© Ibtisaam Sallah – uit Donderberg Wijkblad, editie juli 2018