Geslaagd wijkfeest 2018

(uit Wijkblad Donderberg, september 2018, door de Wijkraad)

Op 7 september rond 17:00 uur druppelden de gasten binnen. De wijkraad had de bewoners van de Donderberg uitgenodigd voor een gezellig samenzijn. Tevens werd op deze avond afscheid genomen van Sami Sezin, opbouwwerker van Wel.kom. Na jaren de wijkraad maar vooral de buurt ontzettend geholpen te hebben kiest hij nu voor een andere job. Wij wensen hem heel veel sterkte en bedanken hem voor al zijn hulp.

Vanaf 17:00 uur konden de bewoners genieten van een hapje en een drankje. Men betaalde 5 euro en kreeg hiervoor 3 consumptiebonnen en een warm en koud buffet. Er was ook voor een bar gezorgd zodat de mensen niet steeds naar Bubbels moesten lopen. Maar de tap en al het drinken werd wel door Bubbels verzorgd en ze hielden de bezoekers behoorlijk nat!!!

Er was ook aan de kinderen gedacht. Er was een springkussen, een lange tafel met kleurplaten en potloden. Ook waren er enkele spellen zoals vier op een rij of gooi de blikken om. Maar we mogen zeker niet Jaak vergeten! De wijkraad was heel blij met zijn toezegging … hij verzorgde de muziek en er was voor iedereen wel wat bij.

Er werd gezellig gekletst en mee gezongen. Ook wisselden de mensen van tafel zodat iedereen wel met iedereen sprak. Toen rond 22:00 uur Diana met de kar met koffie en thee langs kwam was het einde in zicht. De bar ging dicht het hek op slot en de bonnen waren op of men ging nog even nakaarten bij Bubbels.
Al met al was het een geslaagde avond.

Bewoners bedankt!!