Jongerencentrum Gotcha! wordt groter

Afgelopen tijd is er hard gewerkt om in het park tussen de Olieslagersstraat en de Koninginnelaan een jongerencluster te realiseren. Een cluster met jongerencentrum Gotcha!, het beweegpark en het Cruyff Court dat vorig jaar feestelijk is geopend. Maar het is nog niet helemaal klaar. Want het jongerencentrum mist nog een extra ruimte voor al haar activiteiten voor de wijk. Samen met een werkgroep die de plannen heeft bedacht en uitgewerkt wordt het jongerencentrum in de komende maanden uitgebreid. 

gotcha-uitbreidingDe uitbreiding komt aan de achterzijde van het jongerencentrum Gotcha! te liggen. Aan de kant van de Koninginnelaan (de uitbreiding is omcirkeld). Er is al een aannemer gekozen die de werkzaamheden momenteel voorbereidt. Net als het jongerencentrum zelf wordt de uitbreiding gemaakt van in de fabriek gemaakte units. Hierdoor is de uitbreiding snel te realiseren.

Rick Nillesen, namens de werkgroep uitbreiding Gotcha!: “We verwachten alle werkzaamheden eind april 2017 af te kunnen ronden. Bewoners in de omgeving krijgen, voor dat de werkzaamheden beginnen, nog een informatiebrief over de planning. Deze informatie is dan ook te vinden op deze website (www.donderbergroermond.nl). De overlast voor de omgeving beperken we zoveel mogelijk. Na het realiseren van de uitbreiding wordt de rode gevel van Gotcha! vervangen. Daar komt het unieke gevelontwerp met geprinte aluminum platen. Mogelijk gemaakt door Fiel Schelfhout, bewoner van de Donderberg. Daarmee is het
jongerencluster helemaal af. ”

“Wij hopen ook u een keer te mogen begroeten in het park!”