Maximina opent op 23 en 25 september haar deuren

In de maand september opent Maximina weer haar deuren. Dat gebeurt op geheel eigen wijze, na een welverdiende zomervakantie en na een lange tijd van Coronabeperkingen. Vanaf 6 september zijn de vrijwilligers gestart met hun werkzaamheden. De eerste weken stonden on het kader van hernieuwde kennismaking met de deelnemers. Vanaf 20 september starten de activiteiten weer.

Open dag

Gedurende de lock down hebben een aantal vrijwilligers zich sterk gemaakt om het centrum een mooie face lift te geven. Dat wil Maximina niet ongemerkt voorbij laten gaan. Op donderdag 23 september en zaterdag 25 september opent Maximina haar deuren voor iedereenHiervoor is een mooi programma samengesteld. Op donderdag 23 september presenteert  het bestuur het beleidsplan 2021-2024 Hart van de Wijk: verbinden, verduurzamen, versterken. In de komende beleidsperiode zal Maximina van grote betekenis zijn in het leven van vele vrouwen. Het centrum blijft zich inzetten om het doel te realiseren: een plek waar ontmoeten, ontspannen en ontwikkelen samenkomen.

Presentatie

Gedurende de eerste maanden van dit kalenderjaar heeft Bente Janssen, studente aan de Radboud Universiteit te Nijmegen, een afstudeeronderzoek gedaan bij Maximina. Zij zal op donderdag 23 september een presentatie geven van haar onderzoek Maximina, je bent nodig! De betekenis van vrouwencentrum Maximina in het leven van betrokken vrouwen.

Burendag

Op zaterdag 25 september doet Maximina mee met Burendag. U kunt dan proeven uit de Donderse Wereldkeuken, een kijkje nemen in de prachtige bloemen- en kruidentuin en de vernieuwde kledingwinkel Maximina Mode. Ook kunt u kennis maken met Maximina Activiteiten en Educatie en is er tijd voor een heerlijk kopje koffie of thee.

Aanmelden voor 23 september; vrije inloop op 25 september

De vrijwilligers en het bestuur nodigen u van harte uit voor donderdagavond 23 september van 19 tot 21 uur en zaterdagmiddag 25 september van 13 tot 15 uur. Voor de donderdagavond geldt een beperkt aantal zitplaatsen. Daarom is aanmelden van te voren mogelijk via info@maximina.nl. Voor de zaterdag geldt een vrije inloop. Vrijwilligers en bestuur kijken ernaar uit om u te mogen ontvangen.

Voor meer informatie kunt u terecht op de website www.maximina.nl