Meer dan 10 jongeren aangemeld voor Tunnelvisie

tunnelvisie-oproep1Zowel creatieve denkers als praktische doeners hebben zich aangemeld voor het project Tunnel Visie! De groep bestaat grotendeels uit groep 8 leerlingen van basisscholen De Kasteeltuin en De Vincent van Gogh. Berat Keles, Yavuz Yazar, Saban Cetinkaya, Mikaïl Köse, Luke Zijlstra, Beny Samuel, Sabela Samson, Maroua Elfathi, Sultan Habibi, Vincent Niyuhire, Beyza Akkaya, Melike, Demiroglu en Luca van de Sluis.

Zij starten binnenkort met een workshop ‘stencil art’ (afdrukken maken door middel van sjablonen). Tijdens deze workshop gaan zij een eigen kunstwerkje maken en worden ze geïnspireerd voor de werkwijze en het ontwerp in de tunnel. De fietstunnel bij de A73 is rond de start van de zomervakantie voorzien van een aantrekkelijke muurschildering.

Jong ontmoet oud, en andersom
Jongeren en ouderen kunnen veel van en over elkaar leren door verhalen uit te wisselen. Ouderen vertellen graag over vroeger en jongeren denken veelal in trends. Door verschillende groepen te verbinden vergroten we de sociale cohesie. Uiteraard hoeven de ideeën voor de muurschildering niet alleen maar over de Donderberg te gaan. Voorbeelden van alledaagse thema’s waar we veel mee kunnen zijn: De vier seizoenen, dag en nacht, hemel en hel, ter land – ter zee en in de lucht, het heelal en dergelijke. Tevens zijn inspirerende woorden en zinnen (m.b.t. De Donderberg) gemakkelijk om te zetten in sjablonen. Beste inwoners, laat jullie inspireren en deel jullie ingevingen. Bedankt!

Wil jij nog mee helpen ontwerpen, organiseren, uitvoeren en/of waarborgen? Stuur dan zo snel mogelijk een mail naar jjw.terp1@welkom.nu of bel naar 06-15029910.