Nieuwe boekenhoek in Ontmoetingsruimte Donderie

Bert Pantsters (rood geblokt shirt) en Hans Vas (blauw) hebben mede de ontmoetingsruimte in gemeenschapscentrum de Donderie in de wijk Donderberg opgezet. Ieder ochtend door de weeks kunnen bewoners hier tussen 10-12 terecht voor koffie, krant en een praatje. Voor serie over Donderberg

Een nieuwe en gezellige leesvoorziening in de Ontmoetingsruimte Donderie! Kom gerust langs en snuffel lekker tussen al hun geweldige boeken. Geopend op woensdag- en vrijdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur en donderdag van 10.00 tot 16.00 uur.

Retour en donatieboekendoos
Heb je thuis nog boeken staan? De boekenhoek ontvangt ze graag in de ‘reout en donatieboekendoos’! Daar kunnen ook de boeken die terugkomen in terecht. Vrijwilligers van de Ontmoetingsruimte zetten de boeken terug in de kast.  Mochten er dubbele boeken bij zitten, dan zorgen ze vanuit de Ontmoetingsruimte dat ze op een goede bestemming komen.

Iedereen is van harte welkom
En ja, dit is nog een eerdere foto van de Ontmoetingsruimte. Gezellig is het in ieder geval! “Iedereen is van harte welkom in de Ontmoetingsruimte Donderie (Donderbergweg 47- 49). We zijn iedere werkdag geopend van 10:00 tot 12:00 uur. Een goed gesprek, een kopje koffie of thee met een koekje, de dagelijkse krant lezen, even op internet iets opzoeken. Dit is allemaal mogelijk in de Ontmoetingsruimte in de Donderie,” aldus Hans Vas en Pieter Kersten, vrijwilligers bij de Ontmoetingsruimte.  Bij hen kun je ook terecht voor meer informatie of beter nog: kom even binnen bij de Ontmoetingsruimte.