Nieuwe ondernemers houden open huis

Vrijdag 23 februari open huis in het Bruishuis

Bruishuis aan de Saturnusstraat 14

De Donderberg is weer twee nieuwe bedrijven rijker. Twee jonge ondernemers zijn vers gestart in het Bruishuis aan de Saturnusstraat 14. Op vrijdag 23 februari houden zij tussen 12.00 en 16.00 uur open huis Iedereen is welkom om een kijkje te komen nemen en kennis te maken met de nieuwe ondernemers; Janine en Samia.

Perfect Zijs Fashion

Beide ondernemers richten zich op mode en wellness. Samia is een webwinkel begonnen; Perfect Zijs Fashion. Dit is een kledingwinkel met onder andere bedekkende mode; met Abaya’s, Hijab’s, en nog veel meer leuke kleding. Volg haar op Instagram @Perfect.Zijs.

Jamiri Body & Biab Clinic

De andere onderneming is van Janine. Zij is gestart met Jamiri Body & Biab Clinic. Hier kun je terecht voor Biab manicuren, pijn verlichtende behandelingen, Anti-cellulite, Hijama, Cupping, Buttlifting, madero wood en after lipo massages. Wil je meer weten over Jamiri Body & Biac Clinic? Kijk dan op www.jamiri-body-biab.com of volg ze op Instagram @jamiri-body-biab.

Het Bruishuis biedt plek aan startende- en kleine ondernemers op de Donderberg. Zo krijgen bedrijven de kans om (door) te groeien. Het doel van het Bruishuis is om wijkbewoners te stimuleren hun talent in te zetten voor een eigen bedrijf. Sinds de start in 2016 waren er verschillende bedrijven gevestigd. Er zat bijvoorbeeld een agressiviteitstraining, een administratiekantoor. Diverse bedrijven gebruikten het Bruishuis als springplank en vestigden zich op andere plekken in de wijk. Cammy’s Studio (o.a. Caraïbische mode) en Samantha’s Beautysalon groeiden door vanuit het Bruishuis.
Naast de startende ondernemers zijn ook Groen & Doen en Stichting Donderneming hier gevestigd.

Loop jij ook met plannen om een eigen onderneming te starten? Maak dan een afspraak voor een adviesgesprek met het Startercentrum. Kijk hiervoor op: www.starterscentrum.nl/afspraak-maken-adviesgesprek

 

.