Een ontdekkingsreis naar wat ik wél kan

Annita Arendshorst is één van de vrouwen die via De Tafel van één haar weg naar een baan én vrijwilligerswerk vond. “In eerste instantie dacht ik dat dit niets voor mij was maar kijk eens waar ik nu sta”, zegt Annita. “Ik heb dit ervaren als een ontdekkingsreis naar wat ik wél kan in plaats van wat ik niet kan. Hier heb ik geleerd dat ik er toe doe en wat mijn doelen zijn.” Annita was zelfs zo enthousiast dat zij nu buddy is én ze is weer aan het werk. Behalve Annita heeft nóg een groot aantal vrouwen een baan of vrijwilligerswerk gevonden.

De Tafel van één geeft vrouwen een boost

Dit jaar worden er in Roermond 3 series van De Tafel van één georganiseerd. Twee series zijn inmiddels voorbij en we kunnen spreken van een succes! De Tafel van één is een tafelgesprek tussen vrouwen die geen werk hebben, maar wel (weer) wat willen gaan doen. Gedurende 7 ochtenden gaan vrouwen in gesprek met elkaar onder leiding van een buddy en volgen ze workshops. “Wij bieden vrouwen geen baan, maar wel een portie zelfvertrouwen en een duw in de goede richting”, vertelt Lenneke van Grootel, projectleider.

Deelnemers aan de tweede serie ontvingen allemaal een certificaat uit handen van wethouder Marianne Smitsmans.

Doe ook mee!

Op maandag 26 september start de 3e serie van 9.30 tot 11.30 uur. Instappen is ook nog mogelijk op maandag 3 oktober. Pak je kans en doe mee! Deelname is gratis. Wil je meer weten? Neem dan contact op met Lenneke van Grootel (Stichting Wel.Kom), 06 – 52 56 28 41 of stuur een e-mail naar detafelvaneen@welkom.nu