Onthulling bouwbord Centrumplan Donderberg

Maandag 26 februari onthulde wethouder Raja Fick samen met panoramagroep en Dura Vermeer het bouwbord voor het centrumplan Donderberg langs de Donderbergweg. In de buurt van de Donderse Moestuin. In mei starten de werkzaamheden voor het centrumplan Donderberg. Aannemer Dura Vermeer is hiervoor aan zet.

 

Start in mei
De werkzaamheden starten in mei omdat rekening moet worden gehouden met andere werkzaamheden in de buurt. In november 2018, voor de feestdagen, is het Centrumplan klaar.

Wethouder Raja Fick: “We moeten nog even geduld hebben, maar eind dit jaar heeft de Donderberg een nieuw centrumgebied met de uitstraling die het verdient. Het wordt een echte sociale ontmoetingsplek, een kloppend hart voor de wijk!”

De werkzaamheden zullen ook in de omgeving merkbaar zijn. De aannemer doet zijn best om eventuele overlast zoveel mogelijk te beperken. De Donderbergweg blijft, op een enkele dag na, tijdens de werkzaamheden open voor verkeer. Ook blijft het aantal beschikbare parkeerplaatsen gelijk. Er wordt namelijk een tijdelijke parkeerplaats aangelegd op het grasveld aan de Kasteel Hornstraat.

Informatieavond 5 maart
Meer weten wat er wanneer gaat gebeuren? Kom dan 5 maart naar informatieavond in de Donderie. Aanvang 19.30 uur.

Facebook, inloopspreekuur en keet
U kunt berichten over de werkzaamheden volgen op de Facebookpagina @CentrumplanDonderberg, @Donderberg Roermond, deze website en in het wijkblad. Vanaf mei houdt de aannemer op donderdagochtend een inloopspreekuur in de Donderie. Als u tussentijds vragen heeft kunt u ook terecht in de keet van Dura Vermeer op de hoek van de Kasteel Hornstraat.