Ontmoet je buren op Burendag!

Zaterdag 22 september is het Burendag. Naast de Componisten-Braderie en de activiteiten op de Sterrenberg is er ook bij Maximina van alles te doen. Dus… Ontmoet je buren, ga de wijk in. Zo doen we dat op de Donderberg!

Componisten-braderie
Van 10.00 tot 16.00u is de jaarlijkse Componisten-braderie op de Beethovenstraat, met zo’n 80 verschillende kramen. Dit jaar is er extra aandacht voor de jeugd. Tegenover de Beethovenstaete is een kinderrommelmarkt, maar ook een treintje op rails, een politiemotor, een hindernisbaan, kinderspellen en een draaimolentje. Net als vorig jaar zal Clown Tallie de kleintjes weer met leuke creaties verblijden. Vanaf het evenemententerrein verzorgen een paardenrijtuig en enkele oldtimers een ritje naar de Woonkamer van de Buurt en terug.

Bekijk de poster voor meer informatie.

Burendagactiviteiten Sterrenberg

Rond 17.00 uur op diezelfde 22 september, gaat de feestelijke Burendag op de Sterrenberg van start. Net als ieder jaar staat er weer veel leuks te gebeuren voor jong en oud. Het feest eindigt in de Sterrenberg om 20.00 uur.

Maximina in het teken van ‘Eten’

Op 22 september tijdens burendag organiseert Maximina samen met Kleurrijk SamenLeven Roermond een middag met als thema ‘eten’ waar inwoners van Roermond elkaar kunnen ontmoeten en leren kennen. Mannen, vrouwen en kinderen, iedereen is die middag van harte welkom tussen 14.30 uur en 17.00 uur.

Burendag, een initiatief van het Oranje Fonds

Burendag is een jaarlijks terugkerend feest dat je samen viert met je buren en de buurt op de 4e zaterdag in september. In 2018 vieren we Burendag op 22 september. Het is een dag waarop je gezellig samen komt en waarbij veel mensen iets goeds doen voor elkaar en de buurt.