Ontmoet Ton: aanspreekpunt Centrumplan Donderberg

De werkzaamheden voor het Centrumplan Donderberg zijn in volle gang. Van nieuw asfalt tot graafwerkzaamheden voor een waterkelder, van aanleg van (tijdelijke) parkeerplaatsen en meer.

Al die werkzaamheden brengen vragen, suggesties én aandacht voor en vanuit de omgeving met zich mee. Fijn om daarvoor iemand persoonlijk te kunnen spreken en dan ook nog eens van de Donderberg zelf! Ontmoet Ton: omgevingssteward Centrumplan Donderberg.

Ton woont al 20 jaar op de Donderberg. Als omgevingssteward is hij, vanuit Dura Vermeer, tijdens de werkzaamheden aanwezig om uw vragen te beantwoorden. Ook houdt hij een oogje in het zeil qua veiligheid en regelt hij het verkeer. Ton vindt het prachtig om te werken in zijn buurt. “’s Avonds heb ik via mijn flat op 11 hoog, fijn overzicht over het project. Ik kan de veranderingen dus ook goed van bovenaf volgen,” aldus Ton.

Dat Ton geen onbekende meer is, blijkt wel uit dat velen Ton gedag zeggen en naar hem zwaaien.

Mocht u meer willen weten over de werkzaamheden, dan kunt u even gezellig een praatje komen maken met hem! Daar doen we het voor. Op naar een nieuw centrumgebied met de uitstraling die het verdient. Een sociale ontmoetingsplek, een kloppend hart voor de wijk!