Praatcafé WOP Donderberg: donderdag 16 maart bij Basisschool De Kasteeltuin

Op donderdag 16 maart 2017 organiseert het programmabureau WOP Donderberg, na eerdere succesvolle bijeenkomsten, het 6e praatcafé WOP Donderberg. De informele ontmoeting tussen aanwezigen staat centraal. Deze keer is het Praatcafé te gast zijn bij Basisschool De Kasteeltuin, Kasteel Wassenbergstraat 2 in Roermond. Van 16.00 tot 18.00 uur.

Tijdens het praatcafé vertellen we kort over de wijkverbetering op de Donderberg. Ook volgt informatie over de  gastlocatie, Basisschool De Kasteeltuin: hoe werken zij, waar lopen ze tegenaan, wat zijn hun dromen voor de toekomst. Ook is er ruimte om een project of initiatief te pitchen (Fijn als je dat vooraf zou willen aanmelden, dan houden we er tijd voor vrij).

Bijpraten op informele wijze
Het Praatcafé is bovenal een moment om op informele wijze bij te praten met iedereen die actief is in de wijk: beroepskrachten en bewoners. Voor een drankje en klein hapje wordt gezorgd. Werk of woon je op de Donderberg, kom dan naar het Praatcafé! Alle professionals, van bestuurders tot medewerkers, van WOP tot Wel.kom, Wijkteam, Wijk Economisch Platform, woonzorgoverleg, onderwijs-overleg! Maar ook sociaal-maatschappelijke partners uit de wijk, zoals Maximina, DB4ALL, Bij Bosshardt en Dernek. Vrijwilligersorganisaties als de Wijkraad Donderberg, de bewonersoverleggen uit de vier buurten, de Ontmoetingsruimte, Woonzorgbrigade/Burenhulp, Welkom in de Wijk, Weekmarkt op de Donderberg, Dondersgoed Spul etc.

Aanmelding
Opgave uiterlijk maandag 6 maart (in verband met catering en ruimte-indeling) graag bij Annina Peeters, programma-assistent WOP Donderberg met een mailtje naar info@donderbergroermond.nl of telefoontje naar Annina: 0475 – 35 95 85.

Programma Praatcafé WOP Donderberg
Datum : 16 maart 2017
Locatie : Basisschool de Kasteeltuin, Kasteel Wassenbergstraat 2 Roermond
Tijdstip : 16.00 – 18.00 uur

15.50 uur       Inloop

16.00 uur      Welkom door Ellen Janssen, programmamanager WOP Donderberg en Gody van Dillen,
directrice Basisschool De Kasteeltuin

16.15 uur       Presentatie en rondleiding door Gody van Dillen, Basisschool De Kasteeltuin.
Evt. ruimte voor pitch van een project of initiatief. Bij interesse meld je aan.

16.30 uur      Speeddaten in groepjes van drie personen om van elkaar te horen wat de bijdrage aan Donderberg  is
en de successen en kansen die men op dit moment ziet (‘vijf vingers’). Hiervoor is het handig dat
iedereen 15 eigen visitekaartjes meeneemt om uit te wisselen.

17.30 uur       Afsluiting en uitnodiging informeel bijpraten met hapje en drankje.

18.00 uur      Einde