School zonder steigers

(uit Wijkblad Donderberg, oktober 2017, door ‘Vincent’)

Het heeft even geduurd maar hierbij weer een bericht over de, inmiddels gerenoveerde, Vincent van Goghschool. Na een korte maar zeer intensieve renovatieperiode zijn de steigers verdwenen. Het aanzicht van de school is anders dan het was. Tussen al het groen is een wit gebouw zichtbaar. Nou ja, gedeeltelijk wit. De hoogbouw heeft een likje verf gekregen. De andere muren zijn grondig schoongemaakt en hier en daar opnieuw gevoegd.

Zoals eerder verteld is de binnenkant volledig op de schop gegaan. De indeling van een aantal ruimtes is aangepast, zo zijn er bv. leer- werkpleinen gerealiseerd. De aula heeft een grote metamorfose ondergaan en lijkt nu, zoals veel ouders aangeven, op een knusse, gezellige huiskamer, inclusief een moderne keuken.

Vieren!

Na een periode van hard werken hoort een moment van vieren. Naast het feit dat we de renovatie van de school vieren, is het in 2017 ook precies 50 jaar geleden dat de school gebouwd werd. De Vincent van Goghschool bestaat 50 jaar!

Deze beide mijlpalen willen we samen met leerlingen, ouders, oud-leerlingen en oud-medewerkers vieren. Hiervoor hebben we twee dagen uitgekozen. Op dinsdag 14 november vieren we de verjaardag van de school met alle leerlingen en ouders in de vorm van een echt circus! Circus Tadaa is op dinsdag te gast bij ons op school. Alle kinderen mogen die dag optreden als echte circusartiesten.

Op vrijdag 17 november vieren we de officiële opening én het 50 jarig jubileum van de school. Deze feestelijke dag is voor genodigden, van 12.00 tot 14.00 uur. Van 15.00 tot 18.00 uur zal er een jubileumfeest zijn, waarbij wij u als wijkbewoner, oud-leerlingen, ouders en andere betrokkenen van harte uitnodigen. U kunt zich hiervoor opgeven door een mail te sturen naar jubileum@vvgoghschool.nl.