Stripboek Dondertje opnieuw groot succes!

Na in 2015 de eerste editie uit te hebben gebracht van alle stripverhalen van dat jaar over belangrijke gebeurtenissen en onderwerpen in de wijk de Donderberg, hebben Chris en Ineke Dahmen eind 2016 een nieuwe editie uitgebracht.

Op zaterdag 22 april 2017 hebben Chris en Ineke de opbrengst van het stripboek aan een goed doel in de wijk geschonken: de Kinderboerderij aan de Terbaansweg. Op feestelijke wijze is een cheque met de opbrengst van het boekje overhandigd. De actie heeft dit jaar voor een opbrengst gezorgd van maar liefst 1020,- euro.

Dondertje en zijn vriendjes
Chris en Ineke zijn de creatieve bedenkers van Dondertje en zijn vriendjes die in de stripverhalen van alles meemaken in de eigen wijk en op een leuke manier aandacht vragen voor belangrijke thema’s in de wijk, in 2016 in het teken van jongeren. De nieuwe stripverhalen komen eerst losbladig uit en zijn dan op te halen bij The Read Shop in het winkelcentrum Donderberg, zo lang de voorraad strekt. Aan het einde van het jaar worden al deze stripverhalen samen met een aantal kleurplaten in boekvorm uitgebracht. De boekjes zijn voor 2,- euro in de wijk verkocht.

Ook dit jaar zijn Chris en Ineke al weer druk in de weer voor de derde editie en hopen opnieuw met hun actie een goed doel te kunnen steunen.

20170424_cheque_dondertje

De opbrengst van €1.020,- werd op feestelijke wijze overhandigd aan de Kinderboerderij.