Terugblik op Mopperen-mag-dagen Sterrenberg

mopperenmagdag-sterrenberg-uitnodigingOp drie Mopperen-mag-dagen in mei kwam het Bewonersoverleg Sterrenberg naar de wijkbewoners toe. Bewoners konden hun verhaal delen, wat hen raakt en/of boeit op de Sterrenberg. Delen wat ze nodig hebben om iets hun buurt te veranderen of te verbeteren. Het Bewonersoverleg Sterrenberg hoort graag wat er leeft in de buurt. Van daaruit kan samen gekeken worden of het een plek kan krijgen in het bewonersoverleg.

 

De eerste avond waren ze te vinden op het veldje bij de Mercuriusstraat/Apollostraat & het veldje bij Lunastraat 1. De tweede dag op het grasveldje tussen de Apollostraat en de Mercuriusstraat in, en op het pleintje bij Lunastraat 1. “Het fijne was dat er veel mensen positief reageerde na een paar kleine punten, aldus het Bewonersoverleg Sterrenberg.” De laatste dag stonden ze op de Titaniastraat om u gemopper aan te horen.

Heeft u geen tijd gehad om erbij te zijn, dan kunt u alsnog aansluiten bij de bijeenkomsten van de Bewonersoverleg Sterrenberg. Voor meer informatie kunt u contact maken met Zowi Naus van Wel.kom.

 

Sfeerimpressie mopperen-mag-dagen

 

mopperenmagdag-sterrenberg-dag-1-1mopperenmagdag-sterrenberg-dag-1-4 mopperenmagdag-sterrenberg-dag-1-5  mopperenmagdag-sterrenberg-dag-2-1 mopperenmagdag-sterrenberg-dag-2-2 mopperenmagdag-sterrenberg-dag-2-3

 

mopperenmagdag-sterrenberg-titanium-1 mopperenmagdag-sterrenberg-titanium-2 mopperenmagdag-sterrenberg-titanium-3

 

Naast de negatieve dingen die er in de wijk zich afspelen zijn er ook positieve dingen. Dit gebeurde afgelopen maandag spontaan tijdens het pleingesprek van het bewonersoverleg Sterrenberg. Dit filmpje is een mooi voorbeeld: Ozan Celebi cultuurhuisje. Leuk dat buurtbewoners elkaar zo leren kennen!  Ze wonen bij elkaar om de hoek maar wisten niet dat er zoiets leuks zo dichtbij bestaat.