Tunnelvisie: start workshop ‘stencil art’ en gezocht….

 

tunnelvisie-workshop… creatieve ideeën en helpende handen
Jongeren ondersteund door Wel.kom hebben voor elkaar gekregen dat een muurschildering mag worden aangebracht in de fietstunnel grenzend aan de A73. Tunnel Visie heeft wegens omstandigheden een tijdje stil gelegen, maar momenteel zijn we terug van weggeweest. Het project is nog altijd op zoek naar creatieve ideeën en helpende handen. Zowel denkers als doeners hebben zich aangemeld voor Tunnel Visie. De groep bestaat grotendeels uit groep-8 leerlingen van de basisscholen De Kasteeltuin en Vincent van Gogh.

Wil jij nog mee helpen ontwerpen, organiseren en/of uitvoeren? Stuur dan zo snel mogelijk een mail naar jjw.terp1@welkom.nu of bel naar 06-15029910.

Start workshop ‘Stencil Art’
De jongeren starten op woensdag 21 juni met een workshop ‘Stencil Art’: afdrukken maken door middel van sjablonen. Tijdens deze workshop maken zij een eigen kunstwerkje en worden ze geïnspireerd voor de werkwijze en het ontwerp in de tunnel.

Over Tunnelvisie
Tunnel Visie is een project van en door jongeren, van en voor de buurt. De fietstunnel grenzend aan de A73 maakt doorgang mogelijk naar de verschillende buurten van de Donderberg. Wel zijn inwoners van mening dat het aanzicht van de tunnel mensen afschrikt.
Gelukkig hebben jongeren van de Donderberg een antwoord op dit probleem. Kunst en Kleur! Door een muurschildering aan te brengen hopen zij de gevoelens van onveiligheid weg te nemen.

Tevens resulteert de activiteit in een persoonlijke creatie waar men trots op kan zijn. Tunnel Visie is een project voor iedereen gericht op samenwerking, verbinding en kunstzinnige expressie. Het leert deelnemers organiseren, uitvoeren en waarborgen.

De fietstunnel naast de A73 is rond de start van de zomervakantie voorzien van een aantrekkelijke muurschildering.

tunnelvisie-oproep1