Uitkomsten onderzoek ondernemerschap bekend!

In juli en augustus voerde het StartersCentrum Limburg in opdracht van de Gemeente Roermond een onderzoek uit naar ondernemerschap op de Donderberg. Voor het wijkontwikkelingsproces (WOP) Donderberg wilden we meer te weten komen over ondernemerschap op de Donderberg. Dat is gelukt! In totaal hebben we 30 zeer verschillende ondernemers gesproken, zowel in het winkelcentrum als in de woonstraten. Daar waren zeer ervaren ondernemers bij, maar ook starters. Sommigen werken in de zorg, sommigen in de bouw.

Presentatie onderzoeksresultaten op 17 januari
Intussen zijn de resultaten bekend, de signalen genoteerd en zijn er al voorzichtige conclusies getrokken. De onderzoeksresultaten worden gepresenteerd aan de wijk op woensdag 17 januari van 19.00 tot 22.00 uur in de Heilige Tomas Kerk.

Workshop ‘Ben je als ondernemer fiscaal klaar voor 2018!’
Onderdeel van het programma is een workshop met als thema: ‘Ben je als ondernemer fiscaal klaar voor 2018!’. Peter Gomolka verzorgt deze workshop. Peter is fiscalist en eigenaar van een belastingadvies en administratiekantoor en lid van het Register van Belastingadviseurs. Alle ondernemers van de Donderberg, en ook andere geïnteresseerden, zijn welkom.

Meld u op tijd aan
U bent van harte welkom op woensdag 17 januari van 19.00 tot 22.00 uur in de Heilige Tomas Kerk (naast De Donderie). Laat u ons weten of we op uw komst mogen rekenen? Dat kan door een e-mail te sturen naar info@starterscentrum.nl met vermelding van uw naam, bedrijfsnaam en adres. Liefst voor 6 januari 2018.