Vier jij mee met het lustrumfeest op woensdag 1 maart?

In maart bestaat Dondersgoed Spul vijf jaar. Een mooi lustrum dat de vrijwilligers van Dondersgoed spul graag samen met de buurtbewoners willen vieren! Miriam Delissen is samen met Hennie Poulissen oprichtster van dit bijzonder initiatief. Miriam vertelt graag over het aanstaande feest.

“In maart is het precies vijf jaar geleden we hier in de Donderie startte met een ruilwinkel, repaircafé en Spel-o-theek. We wilden op deze manier inspelen om duurzaam bezig te zijn, armoede te verlichten, en een plek maken waar mensen elkaar kunnen ontmoeten. We zijn er erg trots op dat we nu ons vijfjarig bestaan mogen vieren. We willen hier op een feestelijke manier stil bij blijven staan. Dat doen we op woensdag 1 maart. We trakteren die dag onze bezoekers en vrijwilligers op een hapje en een drankje.  Iedereen is van harte welkom. Loop gerust eens binnen op woensdagmiddag tussen 13.30 en 16.00 uur in de Donderie”, zo vertelt Miriam trots.

Het jubileum is mede mogelijk dankzij een bijdrage van Kleur-je-Wijk. Hierbij kunnen buurtbewoners een plan indienen om hun eigen wijk, buurt of straat te verbeteren. Dit plan wordt beoordeeld door een adviescommissie die uit bewoners van de Donderberg bestaat