Volop genieten in de speeltuin

Ahmet en Noyr zijn met hun twee kinderen aan het genieten in een speeltuintje in de Kastelenbuurt. De kinderen vermaken zich prima. Papa Ahmet is bezig met het vermaken van de tweeling, terwijl moeder Noyr op een bankje een praatje maakt met een andere dame.

Het gezinnetje woont pas vier maanden op de Beethovenstraat. Dat bevalt hen prima. Hiervoor woonden ze bijna drie jaar in Horst aan de Maas. Ahmet en Noyr komen uit Syrië en zijn drie jaar in Nederland komen wonen. Ahmet studeerde marketing. Nu zou hij graag in de marketing aan de slag gaan, maar de Nederlandse taal vormt nog een probleem. Hij spreekt meestal Engels en kan zich op die manier goed verstaanbaar maken. Het Nederlands wil hij graag onder knie krijgen.

Ondertussen speelt de tweeling heerlijk verder. De twee meiden zijn nu 16 maanden oud en dragen uiteraard dezelfde kleertjes. De ouders trekken er graag op uit om andere mensen te ontmoeten. Op deze zonnige dag geniet het jonge gezinnetje zichtbaar van een uurtje in de speeltuin.