Vrijwilligers gezocht voor ‘Maatje op Maat’

maatjeopmaatGenieten van de zon tijdens een fietstochtje, de stoute schoenen aantrekken en deelnemen aan een activiteit in de buurt of een gesprekje aanknopen tijdens het drinken van een kop koffie… Sommige mensen hebben daar een steuntje in de rug bij nodig. Zou jij ze daarbij willen helpen? Dan is het maatjesproject iets voor jou. Als vrijwilliger ben je er voor mensen voor wie dit niet altijd zo vanzelfsprekend is. 

Benieuwd hoe het werkt? Na aanmelding worden jouw behoeften en interesses gekoppeld aan een bij jou passend maatje. Zo ontstaat er een goede match. Verder bieden we deskundigheidsbevordering, een verzekering, ontmoeting met andere vrijwilligers, reiskostenvergoeding en ondersteuning van een professional. Maar het mooiste wat het je brengt is de waardering van de ander… die is onbetaalbaar!

Meer weten of aanmelden?

Kom langs bij de Donderie (Donderbergweg 47) voor een vrijblijvend gesprek. Dat kan op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 9.00 – 12.00 uur en op dinsdag ook van 13.30 – 16.30 uur.

Of neem contact op via:
T 0475 34 51 35
E maatjeopmaat@welkom.nu
I www.welkom.nu/roermond/maatje-op-maat