Vrijwilligerscentrale organiseert basisworkshop Social media

social-media-welkomSociale media zijn heden ten dage essentieel voor vrijwilligersorganisaties om contact met vrijwilligers, deelnemers en andere belanghebbenden te onderhouden. Daarom is het de moeite waard voor vrijwilligers om even stil te staan bij effectief gebruik van sociale media.

Vrijwilligerscentrale Roermond organiseert een basisworkshop over social media op 23 mei 2017 van 19.00 – 20.30 uur in de Donderie. Aanrader!

De workshop is bestemd voor vrijwilligers of vrijwillige coördinatoren van stichtingen en/of verenigingen. Kosten bedragen € 5,- p.p.

Inhoud workshop
Tijdens de workshop komen onderwerpen aan bod als: wat is social media en welke vormen zijn er? Hoe gebruiken de deelnemers social media en met welk doel worden deze ingezet? Wat is nodig om social media in te zetten ten behoeve van de deelnemer zelf, het vrijwilligerswerk en/of profilering van de organisatie en/of stichting? Wat zijn waarheidsbevindingen, nepmails en spam en waar moet je op letten?

Meer informatie en aanmelden
De workshop wordt gegeven in de Donderie. Aantal deelnemers is minimaal zes. Geïnteresseerden kunnen zich tot en met 16 mei a.s. aanmelden via onderstaande contactgegevens.

Vrijwilligerscentrale Roermond
Eefje ten Haken
t  0475 345135
vcr@welkom.nu