Zo doen we dat op de Donderberg: renovatie woningen eerste fase afgerond, tijd voor een feestje!

Er gebeurt veel op de Donderberg. Het bruist van de projecten en activiteiten die de wijk steeds mooier, fijner en sterker maken. Maar ook op het gebied van wonen is er niet stil gezeten. De afgelopen jaren heeft Wonen Zuid haar woningen in de buurt Sterrenberg namelijk flink onder handen genomen. Ze hebben een grondige facelift gekregen zowel van binnen als van buiten.

Tijd voor een feestje
Inmiddels hebben we 73 woningen uit de zogenaamde eerste fase gerenoveerd. En dat vieren we samen met onze huurders en andere wijkbewoners. Op woensdag 14 december zorgen we voor winters entertainment voor jong en oud met bijpassende hapjes en drankjes. Iedereen is van harte welkom om deze mijlpaal samen met ons te vieren. We zien jullie graag vanaf 14.00 uur op het parkeerterrein tegenover woonblok Saturnusstraat 2 t/m 22.

We zijn nog niet klaar!
Maar… we zijn nog niet klaar. De komende jaren gaan we verder met renoveren. In de volgende (tweede) fase van het wijkontwikkelingsplan Donderberg gaan we in totaal ongeveer 125 woningen aanpakken. De concrete plannen hiervoor zijn nog in de maak.